"ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΓΚΙΓΚΙΛΕΕΕΕ" !!!!


... τις ιδέες μου και το μυαλό μου σκέφτομαι καθώς τραβάω την κόντρα του διάσελου, φορτωμένος μεταλλικά κουτιά βιβλία εντυπώσεων και το σακίδιο τις κυρίας που "έπαθε λάστιχο". Ωστόσο κρατάω χαρακτήρα αρχηγού καθώς η μια φίλη δεν περνάει καλά και η άλλη είναι κουτσή ευτυχώς η τρίτη κρατάει τα μπόσικα ως ήρεμη δύναμη. Μα τι βουνό κι αυτό, ο Γκίγκιλος, λίγο περπάτημα λίγο scrambling σε κάνει να νιώθεις σαν να "κατέκτησες" το Eiger, μεχρι που από την γωνία ξεπροβάλλουν οι δύο υπερήλικες Ολλανδοί τουρίστες και σου χαλάνε το στύλ. Αλλα δεν πειράζει το βουνό είναι για όλους δεν είπαμε; Ασε που είναι μαγικό καθώς στο βουνό έχεις την ψευδαίσθηση πως έχεις καλή φωνή, και το χειρότερο; Την ίδια ψεδαίσθηση έχουν και όλοι οι άλλοι γύρω σου!



Και καθώς είπαμε είναι για όλους αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε στην κορυφή του ένα βιβλίο επισκεπτών, έτσι βρε αδερφε να μπορεί κάποιος να γράψει ενα " Τασούλα ακόμα σ'αγαπαω" ή έστω ενα "elinaki44 was here"


Και τώρα χαζέυοντας τον από το καταφύγιο με παγωμένη μπύρα και χωρίς φορτίο έχω να πώ το εξής, ΝΑΙ! ΑΞΙΖΕ! Για την Τασούλα και το elinaki44 ρε γαμώτο!

Comments