ΜΗ ΧΙΟΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ... 8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενας μήνας 2017 και ήδη τα πράγματα πάνε από το χίονι στο "χιονότερο", Κρητη σου λέει ο άλλος και εσυ αμέσως σκέφτεσαι εξωτικές παραλίες φοινικίες και "Beachομπαρα". Ε λοιπόν σε περίπτωση που τώρα συντονίστηκες στην συχνότητα τα μας να σου πώ οτι έπαε έχομε και όρη.

Πρωινό καφεδάκι με τον Γκίγκιλο και τον Βολακια


Και όπως καθε χρόνο η φυλή μαζεύτηκε γύρω από το τζάκι κάποιου καταφυγίου για να γιορτάσει, το κλείσιμο μια χρονιάς, την ελπίδα για μια καλύτερη, να "αποχαιρετίσει" φίλους και καλως ορίσει καινούργιους. Σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει σε ποια φυλή αναφέρομαι, είναι εκείνα τα παιδιά (ανεξαρτήτου και αμφιβόλου ηλικίας) που η μόνη τους σχέση με τον καναπέ είναι εκείνη η στιγμή που επιστρέφεις από το βουνό και "λύώνεις" έχοντας εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο λές και είσαι 15 χρονών και σε φιλησε για πρώτη φορά το κοριτσάκι που έχεις ταράξει στις περασάδες με το παπάκι.





Φέτος το μόνο που σίγουρο που δεν λείπει από την Κρήτη είναι τα χιονισμένα βουνά, Όρεξη για ταλαιπωρία και μπότες για λύωσιμο να εχεις. Λες και ο καιρός ήθελε να ζητήσει συγνώμη για την περυσινή ανομβρία και από τα Χριστούγεννα μέχρι πρίν λίγες ημέρες φόρτωνε τα όρη με πουδρες.




  Οπότε μόλις τελειώσεις να διαβάζεις αυτό το αρθρο που σου κόβει την ανάσα πάρε τα βουνά. Είναι καλή παρέα Αλλά να τα ακούς κιόλας, πρέπει να γυρίσεις με ασφάλεια στον καναπέ για να διαβάσεις τα επόμενα αρθρα αυτη την φορά λέω να γράψω κάτι που θα παραλήσει το ιντερνετ. Μεχρι τότε όμως....

ΚΑΛΗ ΧΙΟΝΙΑ  !!!

Comments